We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Conditioners

Paul Mitchell is een merk dat staat voor de hoogste kwaliteit producten voor een professionele haarverzorging. Paul Mitchell was het eerste professionele beauty bedrijf dat tegen dierproeven is en dat zich inzet voor de zorg voor mensen en de planeet. 

  • Dierproefvrij
  • Voor ieder haartype
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Verzacht het haar

De conditioners van Paul Mitchell

Paul Mitchell biedt  verschillende conditioners aan, zodat er voor ieder type haar een goede conditioner gebruikt kan worden. Het is erg belangrijk om na het wassen met een shampoo, een conditioner te gebruiken. De haarschubben worden gesloten en het haar wordt hiermee intens verzorgd. Gebruik bij een shampoo van een bepaalde lijn, ook de conditioner van dezelfde lijn om het gewenste resultaat te krijgen. Zo is er bijvoorbeeld Paul Mitchell Forever Blonde Conditioner, die geschikt is voor natuurlijk blond, maar ook geblondeerd haar. Paul Mitchell Color Care Conditioner is daarentegen geschikt voor gekleurd haar. Deze conditioner zorgt ervoor dat de haarkleur langer blijft behouden en een mooie glans krijgt. Om meer volume te krijgen is er de Extra Body Conditioner. En indien het haar erg droog aanvoelt is er ook een daily conditioner die iedere dag gebruikt kan worden. Verder biedt Paul Mitchell nog vele andere fijne conditioners aan.

Beautycare afdeling

Geef uw haar een diepe verzorging met de conditioners van Paul Mitchell! Heeft u nog vragen over de producten van Paul Mitchell? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje