We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Curls

Paul Mitchell Curls is een productlijn die speciaal ontwikkeld is voor krullend haar. Krullend haar is snel pluizig en droog, waardoor de juiste producten gebruikt dienen te worden.

  • Voor krullend haar
  • Van professionele kwaliteit
  • Tegen pluizig haar
  • Hydraterende werking

De producten voor de perfecte krul

Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo gaat het pluizen van krullend haar tegen. Paul Mitchell Curls Full Circle Leave-in Treatment is uitermate geschikt voor een goede verzorging van het haar. Hierdoor wordt het haar intens gehydrateerd gedurende de hele dag. De Ultimate Wave uit deze Paul Mitchell Curls lijn kan gebruikt worden om een warrige beachlook te creëren en de Twirl Around zorgt ervoor dat de krullen gedurende de hele dag hun kracht behouden en gedefinieerd worden.

Online Paul Mitchell bestellen

Creëer de perfecte krullen met de producten van de Curls lijn van Paul Mitchell! Heeft u nog vragen over de producten van Paul Mitchell? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Door middel van de uitgebreide kennis van onze beautyspecialisten kunnen wij u altijd de juiste adviezen geven die u nodig heeft! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje