We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Express Style

Paul Mitchell Express Style lijn bestaat uit producten waarmee de gewenste expressie in het haar gecreëerd kan worden. Zo zal het haar er de gehele dag perfect uitzien!

  • Hoge kwaliteit
  • Dierproefvrij
  • Voor ieder haartypen

De Express Style lijn

De lijn bevat onder andere een sneldrogende creamgel, de Fast Form Cream Gel, waarmee snel en gemakkelijk een gewenst kapsel gemaakt kan worden. Daarnaast is er een Round Trip creamgel, waarmee golvend of krullend haar in een flexibele hold gebracht kan worden. Hierdoor blijven de krullen zacht, maar toch gedefinieerd. Paul Mitchell Express Style Hot Off The Press spray beschermt tegen hitte van stylingtools. Daarnaast geeft de Worked Up haarspray een flexibele hold en zorgt de spray ervoor dat het haar niet statisch wordt. Om het haar lang in model te houden is er de Paul Mitchell Express Style Hold Me Tight Finishing Spray. Tot slot is er de Paul Mitchell Express Style Quick Slipis een haarcrème die zorgt voor een flexibele hold. Daarnaast wordt het haar voorzien van glans en textuur, zonder dat het haar verzwaard of vet wordt.

Beautycare afdeling

Breng uw haar perfect in model met de Express Style producten van Paul Mitchell! Heeft u nog vragen over de producten van Paul Mitchell of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje