We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Finishing

Laat uw haar de gehele dag perfect in model zitten met de finishing producten van Paul Mitchell. Paul Mitchell is een merk dat staat voor de hoogste kwaliteit producten voor een professionele haarverzorging.

  • Voor de perfecte afwerking van het haar
  • Dierproefvrij
  • Geeft een extra glans
  • Voor ieder haartypen

De finishing producten

Paul Mitchell heeft een aantal finishing producten die ervoor zorgen dat het kapsel volledig is gestyled en is voorzien van een mooie glans. Zo zijn er verschillende Finishing Sprays die het haar zowel fixeren als meer body geven, zoals Paul Mitchell Extra Body Finishing Spray. De Paul Mitchell Color Care Color Protect Locking Spray helpt daarentegen de haarkleur te behouden, te beschermen en de levensduur te verlengen. Indien het haar gefixeerd dient te worden, is Paul Mitchell Firm Style Freeze And Shine Super Spray een ideale haarspray. Deze fixeert en daarnaast geeft het een mooie glans. Naast deze fijne finishing producten bestaat het assortiment uit nog vele andere producten die uw kapsel helemaal afmaken!

Beautycare afdeling

Zorg dat uw haar een perfecte afwerking krijgt met de Finishing producten van Paul Mitchell! Indien u nog vragen heeft over de producten kunt u altijd contact opnemen met onze Beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten geven u graag een uitgebreid persoonlijk advies. U kan de Beautycare afdeling van maandag t/m vrijdag bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje