We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Flexible Style

Paul Mitchell Flexibel Style is een lijn die bestaat uit producten die het haar sterk, maar toch flexibel maken. Deze lijn bestaat uit stylingproducten die ervoor zorgen dat het haar flexibel in model blijft. Het haar is hierdoor nog reworkable, nadat het in model is gebracht.

  • Voor styling en finishing
  • Dierproefvrij
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De Flexible Style lijn

De lijn bestaat onder andere uit een Sculpting Spray, die snel opdroogt en daardoor een goede hold geeft. De spray geeft meer volume en glans. De Sculpting Lotion is een stylinglotion die ideaal te gebruiken is als basis voor het stylen van het haar. Tevens bevat deze productlijn stylingproducten zoals een wax, een foam en een spray wax die zorgen voor meer volume in het haar, zonder dat het zijn flexibiliteit verliest. Verder bestaat de Flexibel Style lijn nog uit vele andere fijne producten.

Advies over de Paul Mitchell Flexible Style lijn

Zorg ervoor dat u uw haar de gehele dag kan restylen met de producten van de Flexibel Style lijn. Heeft u nog vragen over de producten van Paul Mitchell of wilt u graag een persoonlijk advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje