We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Forever Blonde

Paul Mitchell Forever Blonde lijn bestaat uit producten die speciaal ontwikkeld zijn voor highlights, natuurlijk blond en geblondeerd haar. Dit type haar is vaak sneller droog en gevoeliger voor schadelijke invloeden. De Forever Blonde producten helpen het haar gezond en sterk te houden. Daarnaast behouden de producten de mooie blonde kleur van het haar.

  • Voor blond haar
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Dierproefvrij

De Forever Blonde producten

Zo bevat deze lijn een verzorgende shampoo, conditioner en een zogenaamde Dramatic Repair die blond haar op de juiste manier verzorgen en de kleur een nieuwe impuls geven. Vooral wanneer het blonde haar chemisch is behandeld is de Dramatic Repair een ideale behandeling. Het haar zal hiervan herstellen en zachter aanvoelen. Ten slotte bevat deze lijn nog een speciale shampoo voor platinum blond haar, die het herstelt en verzacht.

Advies over de Forever Blonde lijn

Laat uw blonde lokken stralen met de Forever Blonde producten van Paul Mitchell! Indien u vragen heeft over de producten van Paul Mitchell kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje