We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Mitch

Paul Mitchell Mitch is een productlijn met producten waarmee het kapsel in model gebracht kan worden. De lijn bestaat uit stylingproducten die een goede grip aan het haar geven.

  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Voor mannen en vrouwen
  • Houdt het haar in model
  • Niet getest op dieren

De producten uit de Mitch lijn

Met Barber’s Classic kunnen glanzende lokken gecreëerd worden en Reformer geeft het haar een sterke hold en matte finish. Tevens bevat de lijn een stylingcream voor een natuurlijke uitstraling, maar toch een fixatie. Daarnaast bevat deze lijn Double Hitter, een verzorgende shampoo met zachte reiniging. Ten slotte behoren ook de Construction Paste, Hardwired en Steady Grip tot deze productlijn. Deze paste en twee haargels zorgen voor een sterke hold van het haar.

Advies over de Paul Mitchell Mitch lijn

Geef uw haar een sterke hold met de Mitch producten! Heeft u nog vragen over de producten van de Paul Mitchell lijn? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij helpen u graag verder. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje