We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Moisture

Last van statisch en droog haar? Paul Mitchell heeft speciaal voor dit type haar een lijn ontwikkeld. De  Moisture lijn is een productlijn die ontwikkeld is om het haar te hydrateren. Vochtarm haar is te herkennen aan statisch en droog haar. Wanneer dit het geval is, heeft het haar meer vocht nodig. Deze moisture lijn helpt het haar om vocht toe te voegen en te behouden.

  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Dierproefvrij
  • Hydrateert het haar

De Moisture producten van Paul Mitchell

De lijn bestaat onder andere uit een hydraterende shampoo en verzorgende treatment die beide geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Daarnaast is er The Wash, een shampoo die het vochtgehalte weer op peil brengt. Wanneer het haar dusdanig droog is, bijvoorbeeld na veel blootstelling aan UV-stralen of hete stylingtools, is deze shampoo ideaal om het vochtgehalte te verbeteren. Ook bevat deze lijn een Super-Charged Moisturizer en dit is een haarmasker die het haar gezonder maakt door de vochtbalans te stimuleren. De Awapuhi Moistere Mist is een hydraterende spray die het haar gezonder en voller maakt. Ten slotte bevat deze Moistere lijn nog Awapuhi Bar, dit is een speciale zeep die de huid hydrateert.

Advies van beautyspecialisten

Geniet weer van gehydrateerd en gezond haar met de producten van de Moisture lijn! Indien u vragen heeft over de producten van Paul Mitchell kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten van maandag t/m vrijdag zijn zij te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje