We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Original

Laat uw haar weer stralen! Paul Mitchell heeft speciaal een lijn ontwikkeld die uit allerlei basisproducten bestaat. De Original lijn is een lijn die bestaat uit producten dat ieder type haar nodig heeft.

  • Hoge kwaliteit
  • Dierproefvrij
  • Voor ieder haartypen

De original producten

Zo zijn er vier verschillende shampoos, bijvoorbeeld Paul Mitchell Original Shampoo One, die geschikt is voor gekleurd haar. Daarnaast bevat Paul Mitchell Original Awapuhi Shampoo natuurlijke awapuhi die het haar pluisvrij en glanzend maakt. Verder bevat de lijn een conditioner, een treatment en een ontklittende spray die voor ieder type haar geschikt is. Paul Mitchell Original The Detangler is namelijk verkrijgbaar in een versie voor normaal tot dik haar, en daarnaast in een Lite vorm, die geschikt is voor fijn tot normaal haar. Paul Mitchell Original Volumizing Spray zorgt voor een ongelooflijke volume boost. Paul Mitchell Seal and Shine zorgt voor een perfecte finishing en zorgt ervoor dat het haar beschermd wordt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

Advies over de Original producten van Paul Mitchell

Geef uw haar een diepe verzorging met de Original producten van Paul Mitchell! Indien u vragen heeft over de producten van Paul Mitchell kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder! Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje