We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Shampoo

Paul Mitchell is een merk dat staat voor de hoogste kwaliteit producten voor een professionele haarverzorging. Paul Mitchell was het eerste professionele beauty bedrijf dat tegen dierproeven is en dat zich inzet voor de zorg voor mensen en de planeet. 

  • Dierproefvrij
  • Voor ieder haartype
  • Hoogwaardige kwaliteit

De reinigende en verzorgende shampoos

Paul Mitchell biedt verschillende shampoos aan, zodat er voor ieder type haar een juiste shampoo gebruikt kan worden. Zo is er bijvoorbeeld Paul Mitchell Forever Blonde Shampoo, die geschikt is voor natuurlijk blond, maar ook geblondeerd haar. Paul Mitchell Color Care Shampoo is geschikt voor gekleurd haar. Deze shampoo reinigt op een milde manier en behoud de kleuring. Paul Mitchell heeft daarnaast een Smoothing Shampoo die het haar zacht maakt, een Moisture Shampoo die het haar voedt en hydrateert en een Extra Body Shampoo die het haar meer volume en body geeft. De Tea Tree Shampoo is erg fijn als het haar snel vettig wordt, of als er hoofdhuidproblemen zijn. Voor de kinderen heeft Paul Mitchell de speciale Kids Baby Don’t Cry Shampoo ontwikkeld die ervoor zorgt dat de shampoo niet irriteert in bijvoorbeeld de ogen. Naast deze fijne shampoos biedt Paul Mitchell nog vele andere shampoos aan op de website van JohnBeerens.com! Om de verzorgende werking van de shampoos te vehogen, biedt Paul Mitchell nog vele conditioners aan.

Advies over de shampoosvan Paul Mitchell

Verzorg uw haar met de kwalitatief zeer goede shampoos van Paul Mitchell. Heeft u nog vragen over de shampoos van Paul Mitchell? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. U kan onze Beautycare afdeling bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje