We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Smoothing

Paul Mitchell Smoothing is speciaal ontwikkeld om het haar gladder en beter doorkambaar te maken. Droog en stug haar worden heerlijk zacht en glad, waardoor het er meteen gezonder uitziet. 

  • Maakt het haar glad
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Niet getest op dieren

Glad en zacht haar

De lijn bestaat onder andere uit een shampoo en een verzorgende treatment, waardoor het haar in de basis goed is verzorgd. Daarnaast bevat de lijn Paul Mitchell Super Skinny Relaxing Balm, die het haar gladder maakt en intens voedt. Het Super Skinny Serum zorgt ervoor dat de haarschubben sluiten, waardoor het haar beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Paul Mitchell Smoothing Gloss Drops zorgen ervoor dat kroesvorming van het haar tegengegaan wordt. Straight Works zorgt ervoor dat het haar glad is om het meteen te kunnen stylen. Hierdoor blijft het haar langdurig steil en hoeft er minder vaak met de hete stylingtool over het haar gegaan te worden, waardoor het minder snel beschadigd. 

Advies over de Smoothing lijn

Maak korte metten met droog en stug haar en geniet weer van zacht en glad haar met de Smoothing lijn! Heeft u toch nog vragen over de producten van Paul Mitchell? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje