We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Soft Style

Paul Mitchell Soft Style is een productlijn die ontwikkeld is om het haar zachter te maken. Deze lijn bevat verzorgings- en stylingproducten die ervoor zorgen dat weerbarstig en weelderig haar in toom wordt gehouden en zachter aanvoelt. 

  • Voor styling en finishing
  • Dierproefvrij
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De producten van de Soft Style lijn

De lijn bestaat onder andere uit de The Cream. Dit is een verzorgende leave-in conditioner, die het haar de gehele dag voedt. Daarnaast bevat de lijn een Foaming Pommade, die weerbarstig en krullend haar fixeert in golvend haar.  Ten slotte heeft deze lijn ook een spraygel om het haar in model te brengen, een verzachtende spray en Heat Seal, die bijvoorbeeld goed gebruikt kan worden tijdens het föhnen.

Paul Mitchell online bestellen

Last van weerbarstig haar? Geen zorgen! Met de producten van de Soft Style lijn, maakt u korte metten met weelderig haar. Heeft u toch nog vragen over de producten van Paul Mitchell? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautyspecialisten. De medewerkers zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje