We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Styling

Paul Mitchell is een merk dat staat voor de hoogste kwaliteit producten voor een professionele haarverzorging. Paul Mitchell was het eerste professionele beauty bedrijf dat tegen dierproeven is en dat zich inzet voor de zorg voor mensen en de planeet.

  • Dierproefvrij
  • Brengt het haar in model
  • Voor ieder haartype
  • Hoogwaardige kwaliteit

De stylingproducten van Paul Mitchell

Om het haar te stylen heeft Paul Mitchell verschillende producten ontwikkeld. De stylingproducten hebben allemaal hun eigen werking en hebben ook verzorgende ingrediënten. Zo wordt het haar gefixeerd en tegelijkertijd gevoed. Zo is er de Paul Mitchell Tea Tree Styling Wax. Dit is een speciale wax met tea tree als ingrediënt. Het haar krijgt hierdoor een mooie glans en ruikt heerlijk fris. Hier is ook een gel van verkrijgbaar. Voor degene die een extreem sterke fixatie nodig hebben, is de Paul Mitchell Lab lijn erg fijn. Paul Mitchell Lab Elastic Shaping Paste is ideaal voor een sterke fixatie, met een flexibele hold. Zo wordt het haar soepel gehouden en niet erg hard. Daarnaast is Paul Mitchell Soft Style Heat Seal een ideaal product wanneer het haar vaak in contact komt met een hete stylingtool en zijn er verschillende producten voor krullend haar. Naast deze fijne producten bestaat de lijn nog uit vele andere stylingproducten. Voor ieder haartypen is het juiste stylingproduct beschikbaar.

Advies over de stylingproducten

Geef uw haar een extra WOW-factor met de stylingproducten van Paul Mitchell! Heeft u nog vragen over de producten van Paul Mitchell? Neem dan gerust contact op met onze beautyspecialisten. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje