We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Tea Tree The Experience

Paul Mitchell Tea Tree The Experience is een lijn die bestaat uit producten met tea tree olie erin verwerkt. Tea tree werkt ontstekingsremmend en zorgt voor een complete reiniging. Indien het haar snel vet wordt of de hoofdhuid niet meer in goede conditie is deze lijn het beste te gebruiken.

  • Voor ieder haartypen
  • Zeer geschikt voor vet haar
  • Niet op dieren getest

De Tea Tree Experience lijn

De lijn bestaat uit verzorgings- en stylingproducten voor het haar. Zo is er de Paul Mitchell Tea Tree Essential Oil. Deze olie is te gebruiken als massageolie, of voor bijvoorbeeld voor een manicure. Verder bestaat de lijn ook uit een fijne shampoo en conditioner, maar ook zijn er stylingproducten zoals de thickening spray van Paul Mitchell. Deze spray zorgt dat het haar meer volume krijgt en beschermt het haar tegen vochtverlies. Van deze lijn zijn er ook speciaal producten voor het lichaam, zoals een body wash en een handzeep die de huid intense voeden. Naast al deze fijne producten bestaat de Tea Tree Experience lijn nog uit vele andere producten die allemaal geschikt zijn voor elk haartypen.

Beautycare afdeling

Geef huid en haar de verzorging die het verdient met de Paul Mitchell Tea Tree Experience producten! Bij vragen over de producten van Paul Mitchell kunt u altijd terrecht bij onze Beautycare afdeling. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje