We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Paul Mitchell Treatment

Paul Mitchell is een merk dat staat voor de hoogste kwaliteit producten voor een professionele haarverzorging. Paul Mitchell was het eerste professionele beauty bedrijf dat tegen dierproeven is en dat zich inzet voor de zorg voor mensen en de planeet. 

  • Dierproefvrij
  • Voor ieder haartype
  • Hoogwaardige kwaliteit

Intense voeding en verzorging voor het haar

Mitchell heeft verschillende treatments om het haar een intense voeding te geven. Het beste is om zo’n treatment maximaal 2 keer per week te gebruiken, ter vervanging van een conditioner. Paul Mitchell heeft per lijn een speciale treatment die het gewenste resultaat versterkt. Zo is er bijvoorbeeld Paul Mitchell Tea Tree Hair & Scalp Treatment die ervoor zorgt dat irritaties op de hoofdhuid verholpen worden en het haar een betere conditie krijgt. Daarnaast zijn er verschillende treatments om het haar sterker te maken, zoals Paul Mitchell Strength The Super Strengthener, maar ook om het haareigen keratine weer aan te vullen zoals Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Keratin Intensive Treatment. Zo is er voor ieder wat wils een juiste treatment verkrijgbaar!

Beautycare afdeling

Geef uw haar de verzorging die het verdient met de treatments van Paul Mitchell. Heeft u nog vragen over de producten van Paul Mitchell? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje