30 Items
per pagina
Aflopend sorteren
30 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Pazzione Del Mare

Pazzione Del Mare is een merk met home, body & bath producten. De Producten zijn ontwikkeld met de beste ingrediënten die in Europa en ver daarbuiten te vinden zijn. Op basis van deze hoogwaardige grondstoffen zijn unieke geurformules ontwikkeld. De frisse moderne verpakking en de verfrissende geuren zijn elk geïnspireerd door de architectuur, het landschap en de geuren van de Middellandse Zeekust van Europa. De lijn bestaat niet alleen uit douche- en huidverzorging maar er is ook een passende home lijn in een vorm van een home diffuser, met exact dezelfde geurbeleving als de douche- en body producten.

Producten van Pazzione Del Mare

De Pazzione Del Mare lijn heeft vier soorten lijnen met ieder een heerlijk unieke geurbeleving. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige bath, body & home producten. Bent u benieuwd naar de lijnen? Bekijk dan snel naar het aanbod hieronder:

Koop Pazzione Del Mare veilig online

Zoekt u wat ontspanning voor het huid? Dan bent u met de geavanceerde producten van Pazzione Del Mare aan het juiste adres! Via JohnBeerens.com kunt u het assortiment veilig online bestellen. Bestel de producten op werkdagen en ontvang het de volgende dag al in huis. Wilt u graag nog meer informatie over de Pazzione lijn dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze beautyexperts via +31 (0)13 530 2010.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag