We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Proliss Stijltangen

Geniet van perfect gestyled haar met de stijltangen van Proliss. Proliss biedt meerdere luxe stijltangen aan in vele verschillende designs. 

  • Voorkomt pluizen van het haar
  • Verstelbare tempratuur
  • Eén jaar fabrieksgarantie

De stijltangen

De stijltangen worden in onder andere zebraprint, leopard print en peacock aangeboden. Hiernaast zijn de stijltangen ook nog verkrijgbaar in de kleuren; roze, zwart, wit en paars. Naast deze stijltangen bestaat het assortiment ook uit een set. De Proliss Full Set Hot Pink bestaat uit een stijltang, een twister en een mini stijltang.  

De Technologieën

Luxe Ionische stijltangen zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen gebruikt worden op alle soorten en texturen haar. Met de stijltangen kunt u zowel u haar stijlen als golven creëren. De keramische platen houden het haar gezond door vermindering van blootstelling aan de hitte. Naast keramische wordt er ook gebruik gemaakt van titanium platen houden het haar gezond door de blootstelling van het haar aan hitte te verminderen. Ook maken de stijltangen gebruik van infrarood technologie, deze geavanceerde warmte technologie maakt gebruik van natuurlijk golven van warmte, deze gaan dwars door uw haar en verdelen de moleculen van mineralen en oliën in uw haar, waardoor de natuurlijk kwaliteiten aan de oppervlakte komen en uw haar er glanzend uit ziet en zijdezacht aanvoelt.

Beautycare afdeling

Maak korte metten met pluizig, gekruld en slag haar met de stijltangen van Proliss! Bij vragen over de stijltangen kunt u contact opnemen met onze Beautycare afdeling. Zij geven u graag een uitgebreid en persoonlijk advies. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje