We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Proraso Original

Met Proraso Original haalt met de authenticiteit van het echte Italiaanse scheren in huis. De lijn originele producten zijn de producten zoals die het best bekend zijn Proraso. Hoge kwaliteit producten om het scheren gemakkelijker te maken en ongewenste effecten te voorkomen. 

  • Beschermt en verzorgt de huid
  • Voor tijdens en na het scheren
  • Voor mannen

De Original producten

Zo is er de Proraso Original After Shave Lotion, welke vrij is van parabenen. Deze lotion voorkomt een branderig gevoel na het scheren. Proraso Original Original Scheercreme Bol is een rijke en volle scheerzeep voor een comfortabele scheerbeurt. De scheerzeep maakt de baardharen zacht voor comfortabel en efficiënt scheren. Proraso Original Pre-Shave Balsem Crème is een heerlijke frisse pre en after shave crème die de huid voorbereidt op het scheren. Voorkom irritatie na het scheren of vergemakkelijk het scheren zelf door dit van te voren te gebruiken. Proraso Original Pre-Shave Cream is een heerlijke frisse pre en after shave crème die de huid voorbereidt op het scheren. Naast deze top producten zijn er nog vele andere Proraso Original producten.

Advies over Proraso Original

Verzorg uw huid voor, tijdens en na het scheren met de fijne Proraso Original producten! Heeft u nog ragen over de Proraso Original producten? Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje