We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Proraso scheercrème

Al bijna een halve eeuw lang heeft Proraso de kunst van het scheren veranderd in een pleziervol dagelijks ritueel. Met de producten uit de scheercrème lijn van Proraso kan men iedere scheerbeurt comfortabel en efficiënt maken.  De producten maken de haren zacht zodat deze op een soepele wijze verwijderd kunnen worden. 

  • Voor ieder huidtype
  • Vergemakkelijkt het scheren
  • Voor het optimale scheerresultaat
  • Voor mannen

De scheercrèmes van Proraso

Proraso biedt vele verschillende scheercrèmes aan. Proraso Aloë Scheercrème Tube is een heerlijk verzachtende scheercrème met aloë vera, speciaal voor de gevoelige huid. Proraso Original Scheercrème Tube is een rijke en volle scheercrème die ervoor zorgt dat het scheermes soepel over de huid glijdt. Proraso Scheercrème Sandalwood is de perfecte crème voor een goede en aangename scheerbeurt. De crème is speciaal geschikt voor mannen met een droge huid en zware baardgroei. Proraso Pré-Shave Crème Sensitive is de effectieve voorbereiding op het scheren. De Proraso Sensitive Scheercrème Bol is een rijke en volle scheercrème voor een comfortabele scheerbeurt. De scheercrème is speciaal voor de gevoelige huid. Naast deze top producten zijn er nog vele andere Proraso scheercrèmes producten.

Beautycare afdeling

Krijg een optimaal scheerresultaat met de scheercrèmes van Proraso. Heeft u nog vragen over de Proraso producten? Neem dan contact op met een van onze Beautycare afdeling. Zij staan graag voor u klaar om u een persoonlijk advies te geven over de producten van Proraso. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje