We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Proraso Verzorging

Deze verzorgingsproducten van Proraso zijn naast de diverse crèmes, mousse producten, aftershaves en pre-shaves een goede toevoeging aan het assortiment scheerproducten. Zo helpen deze verzorgingsproducten het scheren nog makkelijker en aangenamer te maken.

  • Voor de ultieme verzorging van de huid
  • Voor mannen

De Verzorging lijn

Proraso Razor Burn Repair kalmeert direct en effectief de huid na het scheren. Door de kalmerende werking van deze balm is het branderige gevoel na het scheren verleden tijd. De huid raakt niet meer geïrriteerd en ook roodheid na het scheren is volkomen verdwenen. Proraso Bloedstollende Gel is een handige bloedstelpende gel voor kleine wondjes na het scheren. Proraso Hydraterende Dagcrème Voor Mannen is een verzachtende en hydraterende crème van Proraso. Naast deze producten bestaat de verzorging lijn van Proraso uit meerdere fijne verzorgingsproducten.

Beautycare afdeling

Mocht u nog vragen hebben over de Verzorgingsproducten van Proraso. Neem dan contact op met een van onze beautyspecialisten. Zij helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen!De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje