We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

PUPA Brushes

PUPA is een Italiaans merk dat kwalitatief hoogwaardige producten maakt volgens de laatste trends. Dit allemaal dankzij de internationale trendteam die het merk groot maakt. Om make-up goed aan te kunnen brengen, zijn er juiste tools nodig. PUPA heeft hele fijne kwasten die dit makkelijk maken.

Keuze uit PUPA Brushes

Voor een losse of compacte poeders is de Maxi Powder Brush een perfecte kwast. Het wordt egaal aangebracht op het gezicht, waardoor er een natuurlijke look gecreëerd wordt. De dermocura vezels zorgen voor een huidstrelend effect.

Om de foundation natuurlijk aan te brengen is de Foundation Brush de juiste tool. Zo geeft de foundation een dekkend effect. De haren van de kwast zijn flexibel, syntetisch en zorgen daarom voor een gemakkelijke, vlekkenloze applicatie.

Voor het perfect aanbrengen van de eyeliner en wenkbruwen invullen is er de Eyeliner & Eyebrow Brush. De tool helpt om perfecte lijnen te kunnen maken. Eyeliner & Eyebrow Brush is voorzien van stijve, synthetische haren dat zorgt voor een mooie definitie.

PUPA Brushes bestellen

Maak het makkelijk voor uzelf en breng uw make-up perfect aan dankzij de PUPA Brushes. Ze zijn makkelijk en snel te bestellen via onze webshop JohnBeerens.com. Kunt u geen keuze maken of misschien heeft u vragen over deze fantastische kwasten? Onze beautylijn is iedere werkdag voor u beschikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag