We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

PUPA Lipstick

De gedurfde Italiaanse merk PUPA maakt hoogwaardige kwalitatieve producten die meegaan met de laatste modetrends. Speels en elegant dat is waar PUPA voor staat. Speciaal voor vrouwen die van design en kwaliteit houden.

Verschillende PUPA Lipstick

Voor volle lippen is de eigentijdse elegante  Miss PUPA Lipstick een prachtige lijn. De extreme glans en kristaleffect benadrukt de lippen. Verder zorgt de lipstick voor goed gevoede en gehydrateerde lippen zonder een plakkerig gevoel. De lipstick is verkrijgbaar in 30 kleuren.

Om een matte effect te creëren is de  PUPA Miss Pupa Velvet Matt Lipstick lijn echt een aanrader. De lippen worden goed gevoed en gehydrateerd zonder een plakkerig effect. De lipstick benadrukt de lippen en geeft het ook een matte finish. De lijn heeft 16  verschillende kleuren.

Wens voor meer definitie met een intense kleur? Dan is de PUPA I´m Pupa Lipstick echt perfect! De lipstick zorgt voor hydratatie en een egale finish. De PUPA I´m Pupa Lipstick is verkrijgbaar in 40 verschillende kleuren.

PUPA Lipstick bestellen

Wilt u snel genieten van prachtige en stralende lippen? Bestel dan de PUPA Lipstick veilig en makkelijk in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de lipstick of over PUPA? U kunt altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag