We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

PUPA Nagellak

De Itialiaanse PUPA is een merk dat staat voor design en kwaliteit. Nagelverzorging is erg belangrijk. Daar hoort natuurlijk ook nagellak bij. De lijn bevat lak, gelnagellak, nagellakremover, nagelversterkers,  dubbelzijdige nagelvijl en een French manicure potlood.

PUPA Nagellak producten

PUPA heeft verschillende kleuren nagellak van PUPA Nail Lasting Color Nagellak, PUPA Lasting Color Gel Nagellak en PUPA Skin Color Nagellak. Van mat tot glitter. De lakjes geven een mooie glans en hebben en langdurig effect op de nagels. Er is keuze uit long lasting nagellak en gellak.

De french manicure maak je helemaal af met de PUPA Nail French Manicure Pencil. Met de potlood kan er een halve maan gemaakt worden op de bovenkant van de nagels. Het product is makkelijk in gebruik en dient te worden aangebracht onder de nagelrand.

Voor het bijwerken van de nagels is de PUPA Nail File Double Sided Abrasive een professionele nagelvijl. De vijl zorgt voor de gewenste lengte en de gewenste vorm in twee simpele stappen. De vijl is ook geschikt voor de kunstnagels.

Voor bescherming en verzorging zorgen de  PUPA Fast Dry Drops en de PUPA Multi Nail Care 7 in 1.

PUPA Nagellak bestellen

Wilt u optimaal genieten van mooie en verzorgde nagels? Bestel dan de PUPA Nagellak producten veilig en snel via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de nagellak of over de nagelverzorgingsproducten? Onze beautyspecialisten staan iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag