We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

PUPA Oogschaduw

Het merk PUPA staat voor kwaliteit en design. De make-upproducten bevatten natuurlijke ingrediënten en hebben een hoog pigmentgehalte met kleurvastigheid. Daarnaast is de make-up niet getest op dieren.

Keuze PUPA Oogschaduw

Voor een goede basis onder de oog-makeup kan de De PUPA Smoothing and Fixing Eye Primer gebruikt worden. Het droogt snel waardoor de oogschaduw kort daarna aangebracht kan worden. De primer minimaliseert oneffenheden waardoor de ooglook op een perfecte manier aangebracht kan worden. Het product optimaliseert de kleur van de oogschaduw waardoor de ogen een intensere look krijgen.

De kleuren zijn mengbaar waardoor de gewenste kleur gemaakt kan worden. Dankzij de romige en zachte textuur is het product gemakkelijk aan te brengen. De pigmentatie is hoog geconcentreerd waardoor de kleur de gedurende dag op zijn plek blijft.

Een waterbestendige oogschaduw is de PUPA Made To Last Waterproof Eyeshadow Stick. De stick heeft een zachte textuur waardoor deze gemakkelijk aan te brengen is. Het vervaagt, vlekt niet en blijft de gedurende de hele dag zitten.

PUPA Oogschaduw bestellen

Een goede oogschaduw maakt de perfecte look helemaal af. PUPA Oogschaduw is van hoogwaardige kwaliteit, is gemakkelijk aan te brengen en blijft gedurende de hele dag zitten. Bestel PUPA snel en gemakkelijk in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de werking van make-up of over PUPA? Neem gerust contact op met onze beautyexperts. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag