Redken Cerafill

  • Voor dunner wordend haar
  • Volledig assortiment
  • Authorized Redken verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Cerafill

Redken Cerafill is één van de productlijnen van Redken. Heeft u dun haar of haaruitval? Dan is Redken Cerafill de perfecte lijn voor u! Deze lijn zorgt voor direct voller haar dankzij de krachtige formule met zink PCA, ceramide en SP-94. Daarnaast helpt dit haaruitval verminderen. Zeg maar dag tegen dat dunne haar en ga voor die prachtig volle coupe!

Zink PCA, Ceraminde en SP-94

U vraagt zich natuurlijk af wat voor producten ervoor zorgen dat u kunt gaan genieten van een volle coupe. Het eerste product, Zink PCA, is een talgverminderaar. Dit product zorgt ervoor dat de hoofdhuid minder vet wordt waardoor het haar gezonder wordt en het ook gezonder oogt. Het tweede product is ceramide. Dit zijn vetverbindingen die van nature in de huid aanwezig zijn en voor een deel  verantwoordelijk zijn voor structuur en functioneren van de huid. Ceramide is van belang voor de vochtregulering. Door ceramide toe te voegen ondersteunt het  de huid en het natuurlijke regulatie-proces te helpen herstellen. Dit betekend dat het wordt aangepast aan de normale toestand van de huid. Als laatste SP-94, door dit product wordt de druk op de haarwortel verminderd en blijft deze steviger. Bent u overtuigt door de magische werking van Redken Cerafill? Kijk dan in de volgende alinea voor het aanbod.

Ga voor die volle coupe, met Redken Cerafill!

Redken Cerafill biedt twee verschillende soorten shampoos aan. De eerste shampoo is speciaal voor normaal of dunner wordend haar en de tweede is speciaal voor haaruitval.

Daarnaast heeft Redken Cerafill ook twee verschillende soorten conditioners in het assortiment. Waarbij de eerste wederom zorgt voor voller haar en de tweede haaruitval tegengaat.

Voor een optimaal resultaat heeft Redken Cerafill twee styling producten die aansluiten op de shampoo en conditioner.

Bij gebruik van de hele lijn van Redken Cerafill zult u het beste resultaat ervaren.

Redken Cerafill bestellen

Kunt u niet meer wachten? Bestel dan veilig via JohnBeerens.com alle Redken Cerafill producten en laat uw haren zo snel mogelijk stralen. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op met onze beautycare agents via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Redken

Redken staat voor het helpen van miljoenen mensen die zachtaardige en hoge kwaliteitsproducten nodig hebben. Doormiddel van deze video laten zij zien hoe het merk is ontstaan en hoe het zich verder heeft ontwikkeld.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag