Redken Color Extend Sun

  • Beschermt het haar tegen de zon
  • Volledig assortiment
  • Authorized Redken verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Color Extend Sun

Redken Color Extend Sun is één van de productlijnen van Redken. Deze lijn herstelt door de zon beschadigd haar en beschermt tegen zon en zee. Gaat u binnenkort op vakantie? Of wilt u uw mooie lokken gewoon beschermen tegen de UV-straling? Dat kan met Redken Color Extend Sun.

We love the sun!

Lekker zonnen, strandwandelingen, verkoeling in de zee of een duik in het zwembad. Het klinkt allemaal heerlijk toch? Alleen de zon, de zee en het zwembadwater kunnen het haar verkleuren en uitdrogen.  De zon verlicht de pigmenten in het haar, het zeewater haalt het vocht uit het haar en het chloor in het zwembad geeft het haar een agressieve reiniging waardoor het natuurlijke talg op de hoofdhuid wordt verwijderd. Dit is natuurlijk niet wat we willen en daarom is Redken Color Extend Sun perfect voor deze heerlijke zonnige dagen.

Bescherm uw haar tegen de zon

De Redken Color Extend Sun lijn bestaat uit drie producten die uw haar beschermen en herstellen van de zon en de zee. Allereerst is er de Redken Color Extend Shampoo die het haar reinigt en mineralen, zoutresten en chloor verwijderd. Daarna kunt u de Redken Color Extend Mask gebruiken. Dit masker ontwart het haar en geeft het weer kracht. Daarnaast is er de Redken Color Extend Sun Reflective Glow Spray die meerdere malen per dag gebruikt kan worden en zorgt voor een mooie glans. Om het haar optimaal te laten stralen en te beschermen tegen de zon en zee raadt onze beautyexpert aan om de gehele lijn van Redken Color Extend Sun te gebruiken. 

Veilig bestellen bij JohnBeerens.com

Gaat uw haar een periode met zon tegemoet? Dan kunt u uw haar hiervoor beschermen met de Redken Color Extend Sun lijn. Geniet van de zon en zorg tegelijk voor uw haar! Via JohnBeerens.com kunt u alle producten veilig bestellen. Morgen op vakantie? Als u op een werkdag voor 22:00 besteld is het morgen al in huis. Voor eventuele vragen kunt u altijd terecht bij een van onze beautycare agents. Zij zijn te bereiken via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Redken

Redken staat voor het helpen van miljoenen mensen die zachtaardige en hoge kwaliteitsproducten nodig hebben. Doormiddel van deze video laten zij zien hoe het merk is ontstaan en hoe het zich verder heeft ontwikkeld.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag