Redken Diamond Oil Glow Dry

  • Geeft optimale glans in het haar
  • Volledig assortiment
  • Authorized Redken verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Diamond Oil Glow Dry

Redken Diamond Oil Glow Dry is een productlijn van het Amerikaanse merk Redken. Dit merk is in 1960 opgericht en werd bekend door zijn producten gebaseerd op proteïne. Tegenwoordig valt het merk on L’Oréal Group. Bent u op zoek naar producten die voor de ultieme glans zorgen? Dan is Redken Diamond Oil Glow Dry perfect voor u!

De ultieme glans

Redken Diamond Oil Glow Dry is een systeem met toegevoegde oliën voor alle haartypen. Voor het ultieme resultaat gebruikt u eerst de Redken Glow Dry Gloss Scrub als pre-shampoo om dof haar op milde wijze te scrubben. Door het haar zacht te polijsten voelt het zijdezacht aan. Vervolgens gebruikt u de Redken Glow Dry Gloss Shampoo en Redken Glow Dry Oil Conditioner om het haar te wassen. Als laatste brengt u Redken Glow Dry Enhance Oil aan op het haar. Föhn het haar vervolgens droog en u krijgt als resultaat een prachtig glanzend en levendig kapsel.

Redken Diamond Oil Glow Dry veilig online bestellen

Laat uw haar oogverblindend glanzen door middel van de producten van Redken Diamond Oil Glow Dry! Bestel vandaag nog bij JohnBeerens.com en u kunt morgen al aan de slag met uw bestelde producten. Heeft u nog vragen over de producten van Redken Diamond Oil Glow Dry? Neem dan contact op met onze beautycare afdeling via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag