We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Signature Look

Het Amerikaanse merk Redken combineert beauty met wetenschap bij de ontwikkeling van zijn producten. Zo patenteerden ze nieuwe op proteïne gebaseerde producten, waarmee ze de kapperswereld revolutioneerden. Tegenwoordig valt Redken onder L’Oréal Groep. Redken Signature Look is een productlijn die ervoor zorgt dat uw haar er altijd uitziet alsof u net van de kapper vandaan komt.

Elke dag een net-van-de-kapper-look

Redken stylisten van over de hele wereld zijn betrokken geweest bij de ontwikkeling van de Redken Signature Look lijn. Met deze producten kunt u 24/7 een salon-perfect kapsel hebben. De producten van Redken Signature Look zijn als uw persoonlijke stylist die u altijd bij de hand kunt hebben. Redken Signature Look Styling Wind Blown is een finishing spray die het haar een luchtige, zacht matte en natuurlijk warrige look geeft. De Australische stylist Adam Browne is de man achter dit product. Redken Signature Look Styling Fashion Waves is een texturizing spray met zeezout. Deze spray zorgt voor prachtig golvend haar met textuur alsof u net van het strand af komt. De stylist achter dit product is Canadese Jorge Joao, die zich laat inspireren door de trends die hij op straat ziet.

Bestel Redken Signature Look veilig online

Koop uw persoonlijke haarstylist die u altijd mee kunt nemen en bestel de producten van Redken Signature Look! Bij JohnBeerens.com bestelt u makkelijk en veilig. Als u vandaag voor 22:00 bestelt, dan heeft u uw producten, indien voorradig, morgen al in huis! Heeft u vragen over de producten van Redken Signature Look? Stel ze gerust aan één van onze beautyspecialisten via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com. Zij helpen u graag!

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag