Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Redken Texturize Styling Rough Clay 20
  • Krachtige haarklei
  • Beschermt tegen luchtvochtigheid
  • Plakt niet en laat geen residu achter
  • Geeft textuur
  • Geeft een matte finish 
Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Redken Clay

Redken is een Amerikaans merk dat valt onder L’Oréal Group. Het merk biedt een ruim assortiment aan professionele haarverzorgingsproducten. De oprichters Jheri Redding, kapper en scheikundige, en Paula Kent, actrice en model, combineren wetenschap en beauty bij Redken. Voor styling heeft Redken onder andere wax, gel, paste, maar ook clay. Dit soort stylingproduct lijkt op wax doordat het het haar zacht maakt en ontklit. Clay geeft het haar weinig glans, waardoor er een natuurlijke look kan worden gecreëerd.

Redken Rough Clay

De ultrakrachtige haarklei Redken Texturize Rough Clay 20 is perfect voor onverwoestbare looks. De clay bevat Bonding System en Chinese klei, waardoor het haar is beschermd tegen vochtige omstandigheden. Daarnaast plakt deze clay niet en laat het geen residu achter.

Bestel uw Redken Clay veilig online

Style uw haar met een matte finish door middel van Redken Clay. Bestel vandaag veilig via JohnBeerens.com en u heeft de clay, indien voorradig, morgen al in huis! Weet u niet zeker of Redken Clay goed bij u past? Vraag het aan een van onze beauty specialisten via +31 (0) 13 530 2010 of via [email protected].

Redken

Redken staat voor het helpen van miljoenen mensen die zachtaardige en hoge kwaliteitsproducten nodig hebben. Door middel van deze video laten zij zien hoe het merk is ontstaan en hoe het zich verder heeft ontwikkeld.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje