We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Treatment

Het Amerikaanse merk Redken is opgericht door kapper en scheikundige Jheri Redding en model en actrice Paula Kent, vandaar de naam Redken. Deze combinatie heeft geleid tot de ontwikkeling van een breed assortiment aan haarverzorgingsproducten. De treatments van Redken bieden het haar intense verzorging voor verschillende haarproblemen.

Treatments voor verschillende problemen

De treatments van Redken zijn er voor uiteenlopende haarproblemen. Zo is Redken Cerafill Maximize Aminexil Haarkuur er speciaal voor haaruitval en dunner wordend haar. Het product verdikt en versterkt het haar en voorkomt haaruitval. De Redken Cerafill Defy Scalp Treatment zorgt ervoor dat de hoofdhuid rustiger wordt en de haargroei wordt gestimuleerd. Daarnaast is er Redken Cerafill Retaliate Hair Density Treatment die ervoor zorgt dat het haar voller wordt, speciaal voor gevorderd dunner wordend haar.

Bestel uw Redken treatment online

Ga uw haarproblemen tegen met de treatments van Redken. Bestel veilig op JohnBeerens.com en u heeft de producten, indien op voorraad, morgen al in huis! Wilt u weten welke treatment het beste bij uw haarsoort past? Neem dan gerust contact op met de beautycare afdeling via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag