We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Wax

Redken is één van de professionele merken die onder L’Oréal Groep vallen. Het bedrijf is in 1960 opgericht en was de eerste die zich richtte op een ‘Wetenschappelijke Benadering op Beauty.’ Ze patenteerde nieuwe producten die gebaseerd waren op proteïne. Het merk is een begrip in de beautywereld en biedt voor elk haartype uiteenlopende producten aan.

Style uw haar met Redken Wax

Met wax van Redken wordt het stylen van uw haar nog makkelijker! De Redken Texture Wax Blast creëert een warrige textuur met een satijn-matte finish. Deze wax geeft het haar een boost van body en heeft een medium hold. Met de Redken Men’s Styling Maneuver Wax creëert u een look die makkelijk de hele dag door kan worden gerestyled. De textuur is heel flexibel en heeft een matte finish. Deze wax is dus ideaal om gedurende de dag verschillende stylen te creëren.

Bestel uw Wax veilig online

Style uw haar zoals u het wil met de wax van Redken. Als u vandaag voor 22:00 bij JohnBeerens.com bestelt, heeft u de producten (indien op voorraad) morgen al in huis! Bij vragen over de wax van Redken kunt u altijd contact opnemen met onze beautycare afdeling via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag