We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

REF Styling

REF is een merk die hele kwalitatieve haarcosmetica maakt. Het Zweedse merk gebruikt natuurlijke ingrediënten voor hun producten. De styling assortiment van REF bestaat uit verschillende soorten wax, spray´s en gels.

REF Styling Producten

Voor kapsels met iets meer volume is de REF Hair Spray 544 een goede haarlak. De spray geeft een extra sterke hold die echt geschikt is voor kapsels met meer volume. Het haar blijft langdurig in model zitten met een prachtige glans. Zelfs als het haar droog is, kan het makkelijk gestyled worden dankzij de spray.

Bij het gebruik van stylingtools is een goede heatprotector zeer belangrijk om het haar te beschermen. De REF Heat Protection Spray 230 beschermt het haar tegen de hitte van de stylingtools. Het haar wordt ook nog eens hersteld en de spray biedt een lichte versteviging.

Wilt u een beachy look creëren? Dat kan makkelijk met de  REF Ocean Mist 303. De spray zorgt  voor een matte en  warrige look. Het product is makkelijk uitwasbaar en uitkambaar. Het resultaat is structuur in het haar met een bescherming tegen pluis.

Behoefte om het haar hele dag door te re-stylen? Dankzij de flexibele hold van REF Molding Paste 325 heeft het haar een medium hold en meer structuur. Hierdoor blijft het kapsel onder controle en tegelijkertijd kan het op iedere gewenste moment van de dag bijgewerkt worden.

REF Styling bestellen

Voor een goede styling zijn de REF producten echt een aanrader! Wilt u morgen al genieten van een goed gefixeerd kapsel? Bestel dan vandaag nog de fijne stylingproducten van REF via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de producten of over het merk? Neem dan gerust contact op met onze beautyexperts. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 op via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje