We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Refectocil

Refectocil is een fantastisch merk op het gebied van wenkbrauw en wimperverf. Refectocil biedt keuze uit maar liefst 10 verschillende kleuren en heeft een breed assortiment aan producten die het verven van uw wenkbrauwen en wimpers erg eenvoudig maken.

Refectocil bij Johnbeerens.com

JohnBeerens.com levert het volledige kleurassortiment van diepzwart tot grafiet en lichtbruin. Daarnaast zijn er handige hulpmiddelen verkrijgbaar zoals vloeibare peroxide (3%) en wimperblaadjes. Speciaal voor deze verven heeft Refectocil een eigen oxidant en crème oxidant ontwikkeld, zodat deze optimaal mengen met de kleur en de verf tot wel 6 weken perfect blijft zitten!

Refectocil online bestellen

Voor perfecte wenkbrauwen en wimpers in de mooiste kleuren, gebruikt u daarom Refectocil voor een langdurig topresultaat. Bestel vandaag nog deze Refectocil producten bij Johnbeerens.com. Heeft u vragen over de producten of over het merk Refectocil dan kan u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje