We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Revlon Conditioner

Naast het gebruik van een shampoo die voor de reiniging van het haar zorgt is een verzorgende conditioner van essentieel belang. Revlon is opgericht in 1932 door de gebroeders Revson en een chemist genaamd Charles Lachman. Het eerste product wat Revlon op de markt heeft gebracht was een nagellak. Inmiddels is Revlon uitgegroeid tot een grote speler in de beautybranche. Na de eerste nagellak zijn er vele andere producten gevolgd. Hierdoor is het assortiment van Revlon sterk uitgebreid. Bovendien sponsort Revlon een groot aantal evenementen die zich inzetten om de gezondheid van vrouwen te verhogen. Om ieder haartype te voorzien van de beste verzorging, heeft Revlon een brede keuze aan producten. Zo zijn er verschillende Revlon conditioners die de basis vormen van een algehele verzorging. Deze conditioners geven het haar de optimale verzorging die het nodig heeft.

Revlon Conditioner voor ieder haartype

Om alle haartypes en wensen van de juiste verzorging te kunnen voorzien, heeft Revlon verschillende conditioners. Heeft u fijn haar? Dan is de Revlon Be Fabulous Thin Cream Conditioner speciaal voor uw haar. Deze conditioner zorgt voor vlot en zijdezacht haar. Het haar heeft zichtbaar meer volume. Heeft u normaal tot dik haar? Dan is de Revlon Be Fabulous Daily Cream Conditioner uitermate geschikt voor uw haar. Deze conditioner gehydrateerd en hersteld het haar. Daarnaast heeft het haar een maximale natuurlijke glans. Wenst u graag meer volume en body? Dan is de Revlon Style Masters Volume Conditioner speciaal voor uw haar. Deze conditioner geeft het haar namelijk een zijdezacht en gladde textuur met zichtbaar meer volume.

Revlon Conditioner Online bestellen

Wilt u graag genieten van optimaal verzorgd haar? Probeer dan eens de Revlon Conditioners. Een conditioner is van essentieel belang voor een algehele verzorging van het haar. Indien u twijfelt over welke conditioner van Revlon het beste bij uw haartype past, kunt u telefonisch contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31 (0)13-530 20 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag