We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Revlon Haarspray

Om ervoor te zorgen dat het haar de hele dag kan genieten van een mooie look en tevens in model blijft zitten, is een finishing product zoals een haarspray essentieel. Een finishing product kan het haar niet alleen laten genieten van een geweldige uitstraling, maar u kunt de hele dag genieten van een prachtige look. Revlon heeft verschillende finishing producten in het assortiment opgenomen om ervoor te zorgen dat haar haar straalt. Zo zijn er verschillende haarsprays die uw haar de finishing touch geven die het nodig heeft. Revlon is opgericht in 1932 door de gebroeders Revson en een chemist genaamd Charles Lachman. Het eerste product wat Revlon op de markt heeft gebracht was een nagellak. Inmiddels is Revlon uitgegroeid tot een grote speler in de beautybranche. Na de eerste nagellak zijn er vele andere producten gevolgd. Hierdoor is het assortiment van Revlon sterk uitgebreid. Bovendien sponsort Revlon een groot aantal evenementen die zich inzetten om de gezondheid van vrouwen te verhogen. Om ieder haartype te voorzien van de beste verzorging, heeft Revlon een brede keuze aan producten. Zo zijn er verschillende Revlon haarsprays die de basis vormen van een finishing van het haar.

Voor ieder haartype een Revlon Haarspray

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn verschillende finishing producten van Revlon te vinden. Zo zijn er een aantal haarsprays. Wens u graag optimaal volume van het haar? Dan is de Revlon Style Masters Volume Elevator Spray speciaal voor uw haar geschikt. Deze haarspray geeft het haar maximaal volume en laat het haar stralen met een natuurlijke glans. Het haar voelt niet plakkerig aan. Wenst u graag een flexibele hold ? Dan is Revlon Style Masters Creator Memory Spray ideaal voor uw haar. Deze haarspray geeft het haar meer body en textuur. Daarnaast is deze haarspray gemakkelijk uit te wassen.

Revlon Haarspray  Online bestellen

Geniet u graag van de beste verzorging voor uw haar? Dan zijn de finishing producten van Revlon een echte aanrader. Indien u twijfelt welke haarspray van Revlon het beste bij uw haar past, kunt u telefonisch contact opnemen via +31(0)13-530 20 of per e-mail via beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag