We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Revlon Uniq One

Revlon is opgericht in 1932 door de gebroeders Revson en een chemist genaamd Charles Lachman. Het eerste product wat Revlon op de markt heeft gebracht was een nagellak. Inmiddels is Revlon uitgegroeid tot een grote speler in de beautybranche. Na de eerste nagellak zijn er vele andere producten gevolgd. Hierdoor is het assortiment van Revlon sterk uitgebreid. Bovendien sponsort Revlon een groot aantal evenementen die zich inzetten om de gezondheid van vrouwen te verhogen. Om ieder haartype te voorzien van de beste verzorging, heeft Revlon een brede keuze aan producten. Daarom heeft Revlon verschillende verzorgende lijnen ontwikkeld. Zo is er de Revlon Uniq One lijn. Deze product lijn van Revlon is erg uniek omdat de haarverzorgingsproducten van deze lijn 10 voordelen biedt die het haar nodig heeft. Hierdoor wordt het haar weer gezond, glanzend en heerlijk zacht. 

Het assortiment van JohnBeerens.com

In het assortiment van JohnBeerens.com zijn verschillende producten van de Revlon Uniq One lijn opgenomen. Zo is er de Uniq One Alli One Hair Treatment, dit verzorgingsproduct herstelt droog haar, geeft glans, beschermt tegen hitte, ontwart het haar, geeft optimaal volume en voorkomt gespleten haarpunten. Geniet u meer van een kokosgeur? Dan is de Uniq One All in One Hair Treatment Coconut uitermate geschikt voor u. Dit haarverzorgingsproduct bevat een heerlijke kokosgeur en bovendien de 10 voordelen die het haar nodig heeft. Het haar zal volledig hersteld en optimaal verzorgd ogen.

Revlon Uniq One online bestellen

Geniet u graag van een optimale unieke verzorging met de 10 voordelen die uw haar nodig heeft? Dan zijn de haarverzorgingsproducten van de Revlon Uniq One lijn ideaal voor u. Bestel vandaag nog uw favoriete Revlon Uniq One product. Indien u twijfelt welke producten van deze lijn het beste  bij uw haar passen kunt u telefonisch contact opnemen via +31(0)13 530 20 of per e-mail via [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje