We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Rich Energising

Rich Energising is een luxueuze lijn van Rich Hair Care die zowel voor de man als de vrouw is ontwikkeld. Deze heerlijke lijn heeft verschillende producten die multifunctioneel zijn. Zo kan men binnen een mum van tijd het lichaam voorzien van een algehele verzorging. Omdat het slechts een compacte lijn is, wordt het aangeraden om de producten te combineren met elkaar zodat u kan genieten van een algehele verzorging van Rich Energising.

De producten

De producten zijn unisex. Dat betekent dat zowel de man als de vrouw de producten kan gebruiken. Omdat we graag ons lichaam en haar voorzien van een fijne verzorging, zijn deze producten multifunctioneel en enorm handig om te gebruiken. Zo is er de Rich Pure Luxury Energising Shampoo & Body Wash. Dit is een shampoo en een body wash in één product. De producten van Rich Energising bevatten onder andere Argan olie en Pepermuntolie waardoor het haar en het lichaam kan genieten van een fris en koel gevoel. De producten geven dat stukje energie aan het lichaam dat u nodig heeft. Ook is er de Rich Pure Luxury Energising Conditioner & Shaving Cream. Het product is bedoeld om de haren te voorzien van een luxueuze verzorging terwijl u het ook kan gebruiken om de gewenste plekken op het lichaam te scheren.

De producten

Bent u ook op zoek naar gemak en luxe? Bestel dan vandaag nog de producten van Rich Energising online. Bij JohnBeerens.com kan u al uw favoriete beautyproducten en beautytools van Rich Energising online bestellen. Zo kan u binnen een mum van tijd genieten van een uitmuntende uitstraling. Indien u nog vragen heeft over de producten van Rich Energising, dan kan u contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje