We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Rich Finishing

Om ervoor te zorgen dat uw haar de gehele dag kan genieten van de perfecte look, is het essentieel om een goed finishing product te gebruiken voor uw kapsel. Rich heeft daarom verschillende finishing producten zoals een haarspray, volume spray en volume mousse in het assortiment die ervoor zorgen dat u de hele dag kan genieten van een prachtige look.

Finishing producten van Rich

Bij JohnBeerens.com kan u verschillende finishing producten van Rich vinden. Onze beautyexeprts zijn zelf een enorme fan van de producten van Rich. De Rich Pure Luxury Sure Hold Hair Spray is daarom ook een van de favoriete finishing producten van de beautyexperts. Deze fantastische haarspray heeft een sterke hold en bevat verschillende rijke ingredienten waaronder bamboo extracten. Deze extracten zorgen ervoor dat het haar flexibel is, een sterke hold heeft en een mooie glans met zich meedraagt. Deze fijne haarspray zorgt er ook voor dat zowel stijl haar als krullen een volledige dag perfect blijven zitten.

Bestel bij JohnBeerens.com

Wilt u uw haar ook de finish geven die het nodig heeft? Bestel dan vandaag nog de finishing producten van Rich bij JohnBeerens.com. Bij JohnBeerens.com kan u namelijk altijd terecht voor uw favoriete beautyproducten en stylingtools. Indien u meer wilt weten over de producten van Rich of u zit met een dringende vraag, schroom dan niet om contact op te nemen met onze beautycare. Zij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje