We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Rich Shampoo

Een algehele haarverzorging begint bij een goed reinigend product. Een shampoo is daarom een basisproduct voor een ieder die graag geniet van een algehele verzorging. Rich heeft verschillende shampoos in het assortiment opgenomen om ervoor te zorgen dat de haren diep worden gereinigd maar tevens worden gevoed, gehydrateerd en verzorgd. Omdat niet iedereen eenzelfde haartype en huidtype heeft, zijn er verschillende shampoos van Rich terug te vinden bij JohnBeerens.com.

Gekleurd haar?

Heeft u gekleurd haar? Dan raden onze beautyspecialisten het aan om gebruik te maken van de Rich Pure Luxery Colour Protect Shampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld om gekleurd haar te voorzien van de perfecte verzorging. Door de rijke ingrediënten zal de haarkleur niet vervagen en wordt het gevoed door verschillende bestanddelen zoals Argan olie en soja.

Droog en pluizend haar?

Heeft u last van droog en pluizend haar? Dan kan u het beste gebruik maken va de Rich Pure Luxury Intense Moisture Shampoo. Deze shampoo bevat namelijk verschillende bestanddelen zoals keratine waardoor het haar wordt versterkt, hersteld en gehydrateerd.  Op deze manier is uw haar binnen een mum van tijd niet langer droog en pluizig.

Meer volume?

Geniet u graag van meer volume? Probeer dan eens de Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Shampoo. Deze shampoo bevat verschillende bestanddelen waardoor het haar kan genieten van meer volume terwijl het beschermd is tegen invloeden van buitenaf. De shampoo is tevens vrij van sulfaten en parabenen waardoor het geschikt is voor ieder haartype en huidtype.

Bestel Rich Shampoo online

Wilt u ook genieten van een luxueuze en heerlijke verzorging voor uw haren? Bestel dan vandaag nog uw favoriete Rich Shampoo online. Bij JohnBeerens.com kan u altijd uw favoriete beautyproducten en stylingtools online bestellen. Indien u zich afvraagt welke shampoo het beste bij u past of u heeft andere vragen, dan kan u contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje