We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Rich Verzorging

Het haar is slechts een klein onderdeel van het lichaam maar wel bepalend voor de uitstraling. Daarom is het belangrijk dat we onze haren net zo goed verzorgen als de rest van het lichaam. Om de haren te voorzien van een goede verzorging, is het belangrijk dat men de juiste producten gebruikt. Rich Hair Care heeft daarom verschillende verzorgingsproducten opgenomen in het assortiment om ervoor te zorgen dat uw haar kan genieten van de ideale verzorging. Bij JohnBeerens.com kan u daarom alle verzorgingsproducten van Rich terug vinden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen.

De producten

Met behulp van de juiste producten kan u de perfecte uitstraling verkrijgen. Daarom heeft Rich verschillende verzorgingsproducten die de basis zijn voor verzorgd haar. Een van de favoriete verzorgende producten van onze beautyexperts is de Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Cream. Deze multifunctioele crème geeft het haar meer volume, maar hydrateert en beschermt de haren ook. Zo heeft deze haarcrème meerdere functies en is het een ideaal product om uw haar optimaal te verzorgen. De crème bevat verschillende rijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de haarstructuur wordt versterkt en een volume boost krijgt. Daarnaast bevat het ook een UV-filter en beschermt het de haren tegen de hitte afkomstig van stylingtools. Kortom, het ideale product voor een optimale verzorging voor uw haar.

Bestel Rich verzorgingsproducten online

Geniet uw haar ook graag van optimale verzorging? Probeer dan eens de verzorgingsproducten van Rich. Een goede verzorging is namelijk fundamenteel voor een goede uitstraling. Bij JohnBeerens.com kan u altijd uw favoriete beautyproducten en stylingtools vinden. Zo is er altijd een product dat past bij uw haartype en huidtype. Indien u nog vragen heeft over de verzorgende producten van Rich, dan kan u contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje