We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Rio Rosa Mosqueta Crème

Rio Rosa Mosqueta is een 100% natuurlijke huidverzorging. Een goede, geschikte crème is essentieel. Voor iedere wens van de huid heeft het merk een passende oplossing! Of het nou voor de handen, ogen, het lichaam of gezicht is, Rio Rosa Mosqueta heeft het allemaal!

De Rio Rosa Mosqueta Crèmes

Rio Rosa Mosqueta heeft een anti-aging Dag-en Nachtcrème in eén . Het is een zachte en voedende crème, die de huid beschermt tegen UV-straling en huidveroudering tegengaat. Het product is geschikt om zowel overdag als ´s nachts aan te brengen. De crème heeft verschillende ingrediënten die zorgen voor een optimale verzorging van de huid zoals: antioxidanten, essentiële vetzuren, vitamines, rozenbottelolie en kokosnoot.

De huid rondom de ogen is altijd gevoeliger. Daarvoor is er een speciale verzorging nodig. Zoals de De Rio Rosa Mosqueta Oogcontour Crème.  De crème vervaagt de lijntjes rondom de ogen, zorgt voor een goede hydratatie en is geschikt voor zowel droge als vette huid. Het product bevat natuurlijke ingrediënten zoals:  Sacha Inchi (zorgt voor goede hydratatie), Babassu (geschikt voor zowel droge als vette huid), Manilkara (zorgt voor een goed herstelproces van de huid), White Tea (rijk aan antioxidanten) en Eyebright (helpt de huid te verstevigen en beschermt tegen radicalen).  Ook deze crème is rijk aan de rozenbottelolie die een anti-aging effect heeft.

Voor het lichaam heeft Rio Rosa Mosqueta de Body Butter. De butter zorgt voor voeding en hydratatie van de huid, waardoor het zijdezacht aanvoelt. Daar zorgt het bestandsdeel Aloë Vera voor. Maar het product is rijk aan nog een natuurlijk ingrediënt, de rozenbottelolie die een anti-aging effect heeft. De Body Butter heeft een herstellende werking.

Rio Rosa Mosqueta Crème bestellen

Op zoek naar een fijne crème met natuurlijke ingrediënten? Het merk Rio Rosa Mosqueta maakt alleen maar huidverzorgingsproducten op een natuurlijke wijze. Geniet morgen nog van deze optimale verzorging en bestel de crèmes via onze webshop JohnBeerens.com. Wilt u nog meer weten over de crèmes of over Rio Rosa Mosqueta? Onze beautylijn staat iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje