Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren
 1. SachaJuan Intensive Repair Shampoo
  • Voor beschadigd en droog
  • Geschikt voor aangetast haar
  • Beschermt tegen Uv-stralen
  • Bevat Ocean Silk- technologie
  • Intensieve verzorging
  • Langdurige werking 
 2. SachaJuan Intensive Repair Conditioner
  • Voor beschadigd, droog, aangetast haar
  • Beschermt tegen Uv-stralen
  • Bevat Ocean Silk- technologie
  • Intensieve verzorging
  • Langdurige werking 
Weergave Rooster Lijst
2 Items
per pagina
Aflopend sorteren

SachaJuan Intensive Repair

SachaJuan is opgericht door twee specialisten in het kappersgebied die vonden dat er teveel ingrediënten en verhaaltjes werden toegevoegd aan de producten. Zij hebben daarom het merk SachaJuan op de markt gebracht. SachaJuan heeft verschillende haar- en huidproducten die precies zijn wat ze zeggen. Een product dat bijvoorbeeld voor krullend haar is, bevat dan alleen de ingrediënten die nodig zijn voor krullend haar en dus niks meer of minder! Daarnaast zijn ook alle producten van SachaJuan vegan, zodat je zeker weet dat deze producten diervriendelijk zijn. Ze hebben die simplicity ook verwerkt in andere aspecten als design. SachaJuan heeft een simpel, maar duidelijk design. Veel mensen hebben last van beschadigd en droog haar, daarom heeft SachaJuan ook een productlijn uitgebracht voor dit haartype: de SachaJuan Intensive Repair productlijn. De ‘Ocean Silk’ technologie, algen die vol met eiwitten en mineralen zitten, zorgen voor gezond haar. De Ocean Silk technologie samen met de ingrediënten die SachaJuan gebruikt om beschadigd en droog haar aan te pakken bevatten een intensieve verzorging die jouw aangetaste haar de boost geeft die het nodig heeft.

SachaJuan Intensive Repair producten

De SachaJuan Intensive Repair productlijn bestaat uit twee producten, een shampoo en een conditioner. De Intensive Repair Shampoo heeft een award gewonnen van de Korea Allure Beauty & Style Expert 2013. De Intensive Repair Shampoo heeft een paar key-ingrediënten die zorgen dat jouw droge bos haar weer gehydrateerd wordt. De vier ingrediënten hebben ieder een unieke werking. De een conditioneert, de tweede hydrateert, een ander ingrediënt geeft glans en het laatste ingrediënt beschermt het haar van UV.  De Intensive Repair Conditioner is perfect te combineren met de Intensive Repair Shampoo van SachaJuan. De Intensive Repair Conditioner is een crème conditioner speciaal voor droog of zeer droog haar. Bij droog en zeer droog haar is het belangrijk dat het haar goed wordt gehydrateerd door een conditioner. De shampoo heeft meer een reinigende werking voor het haar en een conditioner zorgt ervoor dat jouw droge haar weer voldoende voeding krijgt zodat het weer zal herstellen.

SachaJuan Intensive Repair kopen

Bestel nu de Intensive Repair producten en ontdek zelf de werking! Jouw droge haar zal ze dankbaar zijn. Vergeet niet dat de key to succes is om het droge haar goed te hydrateren door middel van een conditioner. Gebruik de reviews onder de producten en de filterfuncties om het geschikte SachaJuan product voor jouw haar te zoeken. Het assortiment is zeer ruim waardoor het vinden van het beste SachaJuan product zeker gaat lukken. Ga je een product van SachaJuan kopen maar heb je nog twijfels over de producten of de werking van de producten? Onze beautyspecialisten adviseren je graag. Onze beautyspecialisten zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)13 – 5 30 20 10 of via de mail bereikbaar via [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje