Weergave Rooster Lijst
4 Items
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Sassoon Rich Clean Shampoo
    • Geeft levendigheid en kracht
    • Glans, lift en veerkracht
    • Vrij van siliconen
    • Voor droog, beschadigd, ondervoed en chemisch behandeld haar
Weergave Rooster Lijst
4 Items
per pagina
Aflopend sorteren

Sassoon Professional Shampoo

Sassoon is een merk opgericht door Vidal Sassoon een topkapper. Het merk biedt hoogwaardige en exclusieve haarverzorgingproducten. Voor iedere haartype heeft het merk een product wat erbij past.

Sassoon Professional Shampoo producten

Een milde schampoo van fijn tot normaal haar is de Sassoon Pure Clean. De shampoo heeft een lichtgewicht formule dat het haar niet verzwaard. Het product geeft ook een volumelift vanaf de haaraanzet zodat het haar meer body krijgt na een wasbeurt. Een verzorgende en reinigende werking van de Sassoon Precision Clean kan gebruikt worden voor alle haartypen. Het product is perfect voor de dagelijkse verzorging. Dankzij de de samenstelling van bepaalde ingrediënten zorgt de shampoo voor een goede balans in het haar. Als het haar droog of beschadigd is dan is de Sassoon Rich Clean een goed hulpmiddel. De milde en verzorgende shampoo heeft een hydraterende werking wat levendigheid en kracht brengt in het haar. Het resultaat is goed gevoed en zacht haar. Sassoon Illuminating Clean is geschikt voor alle haartypes maar ook voor gekleurd haar. Het zorgt voor het behouden van de kleur en dat het mooi oogt. Het biedt ook een hele goede bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Sassoon Professional Shampoo bestellen

Verwen u haar met de verzorgende Sassoon Professional Shampoo en bestel het vandaag nog makkelijk en snel in onze webshop JohnBeerens.com. Zo kunt u morgen al genieten van fris en verzorgd haar. Kunt u geen keuze maken of misschien heeft u een vraag over Sassoon Professional? Wij staan iedere werkdag voor u klaar met onze beautytips van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje