We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sea·Line is een gezonde, 100% natuurzuivere huidverzorginglijn voor zowel man als vrouw. Sea·Line combineert de beste ingrediënten van de aarde voor de dagelijks natuurzuivere huidverzorging. Sea·Line omvat een uitgebreide serie verzorgingsproducten op basis van Dode Zee Zout voor het gezicht, het lichaam en het haar. Sea·Line is geschikt voor zowel de jongere als de oudere huid en heeft speciale producten voor behandeling van de droge huid, de geïrriteerde huid, de acne huid, de hoofdhuid en roos.

In de categorie lichaamsverzorging heeft Sea·Line een groot aanbod aan producten. Zo is er het Dead Sea Salt. Dit is een zuiverend zout wat, opgelost in warm water,  het lichaam van binnen en buiten reinigt. Het zout stimuleert de stofwisseling, de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast maar het Dode Zee Zout de huid schoon, gezond en kalm. Ook is er een bodywash. Sea·Line Mineral Body Wash is een natuurlijk body wash vol herstellende kruiden. De body wash reinigt de huid en verzorgt deze. Sea·Line Mineral Body Wash wast en verfrist de normale, droge en de gevoelige huid op een milde wijze. Om de huid optimaal te voeden is er een body butter. Sea·Line Mineral Bio Body Butter is een diepvoedende boter die de huid heerlijk zacht maakt. De Sea·Line Mineral Bio Body Butter bestaat uit natuurlijke ingrediënten, mineralen en oliën. De Body Butter zorgt ervoor dat de huidstofwisseling bevordert en de zomers bruine kleur langer vastgehouden wordt.

Sea·Line Mineral Face & Body Treatment is een intensieve treatment voor lichaam en gezicht. De treatment zuivert de huid en helpt de huid optimaal te voeden. De Sea·Line Mineral Face & Body Treatment is geschikt voor de droge, gevoelige, schilferige en jeukerige huid.
Sea·Line Black Mud Facial Mask & Body Pack is een intensief kuurproduct wat dode huidcellen en huidschilfers verwijdert. Het Facial Mask & Body Pack ontgift de huid en werkt diepreinigend.

Heeft u vragen over lichaamsverzorging van Sea·Line? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje