Sebastian zomerlooks 2021

Wil jij weten wat de zomerlooks van 2021 zijn? JohnBeerens.com heeft speciaal voor jou in samenwerking met Sebastian Professional 4 toffe zomerlooks gecreëerd. Textuur, structuur, volume, verzorging en stevigheid! Sebastian kent het allemaal en staat bekend om zijn “Rules Don’t Apply” motto. Via de volgende how to video’s en blogs leggen wij jou stap voor stap uit hoe je deze zomer de trendlooks bij jezelf kunt creëren.

Lees meer
Sebastian zomerlooks 2021
Geen producten gevonden voor deze selectie.

How to: Texture Waves

Eén van de zomertrends op het gebied van haar die we veel terug gaan zien is de Texture Waves. Een toffe nonchalante lob, ook wel lange bob genoemd, waarbij er textuur is aangebracht door het gebruiken van (jawel) een stijltang! Wil jij meer weten over deze trend? Bekijk de video of lees de uitgebreide how-to blog, zodat je de look zelf kunt creëren.

How to: Spicy Pixie

Niet getreurd voor de mensen met kort haar. Ook jullie doen volledig mee aan de texture trend! Houd jij van een korte coupe? Dan zit je voor deze look helemaal goed met de Spicy Pixie! Een pixie look is een mooie korte coupe die zowel classy als stoer kan zijn. Wil jij meer weten over deze trend? Bekijk de video of lees de uitgebreide how-to blog, zodat je de look zelf kunt creëren.

How to: Natural Waves

Oh nature! Deze haartrend kan jullie niet ontgaan zijn. Alles draait dit jaar om de natuur, minimalistisch en de zogeheten clean beauty trend. We zien dit in ons interieur, voeding, kleding en JA ook in haar! De perfecte lengte voor deze look is halflang of lang haar. Wil jij meer weten over deze trend? Bekijk de video of lees de uitgebreide how-to blog, zodat je de look zelf kunt creëren.

How to: No Heat Curls

Heb je lang haar en ben je niet zo’n held als het gaat om hittetools? Heb je er geen fijn gevoel bij om met warmte op je haar bezig te zijn? Of heb je er simpelweg gewoon geen tijd voor? Dan is dit DE haartrend voor jou! Wil jij meer weten over deze trend? Bekijk de video of lees de uitgebreide how-to blog, zodat je de look zelf kunt creëren.

Product wordt toegevoegd aan jouw winkelmandje