We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sebastian Hydre

Sebastian Hydre is speciaal voor droog, pluizig of chemisch behandeld haar. Deze lijn is voedend en hydraterend en geeft het haar vernieuwde glans, body en veerkracht. Het haar voelt na gebruik weer zijdezacht aan. Van de Hydre lijn is een travel set verkrijgbaar waarin een 50ml shampoo en conditioner zitten. Super handig voor mee op reis!

  • Beschermt haren die chemisch of natuurlijk gekleurd zijn
  • Verzorgt haar en hoofdhuid optimaal
  • Geeft het haar de natuurlijke veerkracht terug.

De producten van de Sebastian Hydre lijn

De Sebastian Hydra lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een treatment. De shampoo reinigt het haar om zo de natuurlijke glans weer naar boven te halen. Na het gebruiken van de shampoo kan de conditioner gebruikt worden. De conditioner maakt de dagelijkse verzorging af door het haar intensief te voeden en hydrateren zodat het minder droog en pluizig is. Tot slot geeft de treatment een extra verzorging wanneer nodig. De treatment is intensiever dan de conditioner en kan naar wens één tot twee keer per week gebruikt worden in plaats van de conditioner.

Veilig Sebastian Hydre producten bestellen

Bestel vandaag nog en laat het haar morgen al weer volop gevoed en gehydrateerd zijn door de Sebastian Hydre producten! Heeft u nog vragen over de haarproducten van Sebastian of wilt u graag een uitgebreid persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Door veel kennis en ervaring kunnen zij u optimaal helpen bij het geven van advies en het beantwoorden van uw vragen! U kunt onze beautycare afdeling bereiken op werkdagen van 9.00-20.30 uur via +31 (0)13 530 2010 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag