We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Sebastian Volupt

Touperen is verleden tijd met de producten van de Sebastian Volupt lijn! Voor slap en futloos haar dat volume mist heeft Sebastian speciaal de Volupt lijn ontwikkeld. Deze lijn zorgt voor volumineus haar en maakt het haar minder slap. De producten werken zonder het haar te verzwaren.

  • Creëert langdurig volume
  • Gewichtloos
  • Voor slap en futloos haar

De producten van de Sebastian Volupt lijn

De Sebastian Volupt lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een spray. De shampoo reinigt het haar intensief en geeft volume. De shampoo is veilig voor gekleurd haar. Daarnaast zorgt de conditioner ervoor dat het haar zacht wordt zonder het te verzwaren. Om het haar nog meer volume te geven heeft de lijn ook een volume spray. Deze spray zorgt voor een lift vanaf de haaraanzet. Van de Volupt lijn zijn ook twee travel sets verkrijgbaar. Één met een 50ml shampoo en conditioner en één met alle drie de producten uit de Volupt lijn. Erg handig voor mee op reis!

Beautycare afdeling

Heeft u last van slap en futloos haar? Gebruik dan de producten van de Sebastian Volupt lijn. Mocht u nog vragen hebben over de producten, dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten. Zij geven u altijd het uitgebreid en persoonlijk advies. Onze beautyspecialisten zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag