We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Senscience Conditioner

Conditioners dragen bij aan een optimale verzorging van het haar. Een conditioner zorgt namelijk voor een verzorgende werking op het haar. Na het reinigen van het haar met een shampoo, kan een conditioner aangebracht worden om het haar beter handelbaar en glad te maken. In het assortiment van JohnBeerens.com zijn verschillende conditioners te vinden, waaronder de Conditioners van het merk Senscience. Zo is er altijd een conditioner die bij uw haartype valt. Senscience is een merk met een optimale haarverzorgingslijn die ontwikkeld is door Shiseide Laboratories. Alle producten van dit merk bevatten ingrediënten zoals, Vitalock-6, mineralen, vitamines en proteïnen. Hierdoor zal het haar prachtig gaan stralen.

Senscience conditioners voor ieder haartype

Om alle haartypes te voorzien van een perfecte verzorging heeft Senscience verschillende conditioners. Heeft u last van droog haar? Dan is de Senscience Silk Moisture Conditioner perfect voor u. Deze conditioner verzorgd en hersteld het haar, zodat het weer zijdezacht aanvoelt. Wilt u graag meer volume? Dan is de Senscience Volume Conditioner ideaal voor u. Deze Conditioner geeft het haar een schitterend volume, zonder dat het haar zwaar aanvoelt. Bovendien wordt het haar beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Senscience Conditioner online bestellen

Wil u graag genieten van optimaal verzorgd haar? Bestel dan vandaag uw favoriete conditioner van Senscience. Verzorgd haar zorgt namelijk voor een perfecte uitstraling. Indien u twijfelt over welke Conditioner van Senscience het beste bij u past, kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31(0) 13 530 2010 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag