We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Senscience Silk Moisture

Sencience is de ultieme haarverzorgingslijn die ontwikkeld is door Shiseide Laboratories. Dit merk wil graag dat producten voor een mooie en geheel verzorgede uitstraling zorgen. Om er voor te zorgen dat droog en onhandelbaar haar volledig verzorgd wordt is een shampoo en conditioner essentieel. Zodat het haar hersteld wordt en weer zijdezacht aanvoelt. Om droog haar volledig te kunnen herstellen, bevat de Senscience Silk Moisture lijn verschillende producten. Op deze manier wordt het haar voorzien van een algehele verzorging.

Het assortiment van JohnBeerens.com

In het assortiment van JohnBeerens.com kunt u de Shampoo en Conditioner van de Senscience Silk Moisture lijn vinden die uw droge en onhandelbaar haar volledig hersteld en weer glad maakt. De Shampoo reinigt niet alleen het haar, maar zorgt er ook voor dat het haar beschermd en versterkt wordt. Dit is dankzij de zijdeproteine en zoete amandelextracten. De Conditioner van de Senscience Silk Moisture lijn zorgt ervoor dat het haar voorzien wordt van een prachtige glans.

Online bestellen

Geef uw droge en onhandelbaar haar de verzorging die het verdient en bestel vandaag nog de Sensience Silk Moisture Shampoo en Conditioner. Gezond en verzorgd haar zal bijdragen aan een prachtige uitstraling. Indien u twijfelt over de haarproducten van Sensience die het beste bij u past kunt u contact opnemen met onze beautyspecialisten via +31 (0) 13 530 2010 of per e-mail via: [email protected]

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje