We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Silk Solutions zijden handschoen

Silk Solutions is een merk dat kussenslopen en slaapmaskers van zijde aanbiedt. Daarnaast zijn er nu zijden handschoenen verkrijgbaar in het wit of zwart. Dit zijn speciale handschoenen van zijde tegen droge handen. Zijde zorgt voor warmte en isolatie zonder gewicht. Deze zijden, uitrekbare handschoenen van Silk Solutions zorgen ervoor dat bijvoorbeeld een handcrème extra goed intrekt.

  • Handcrème trekt goed in
  • Uitrekbare handschoen
  • Handen worden gehydrateerd en verwarmd

Silk Solutions zijden handschoen bij Johnbeerens.com

De zijden handschoenen van Silk Avenue gaan droge handen tegen en voorzien de handen van de voordelen van zijde. Deze zijden handschoenen hebben een natuurlijke werking en halen transpiratievocht weg bij de handen. De handen worden gehydrateerd en verwarmd dankzij de zijden handschoenen. De handschoenen zijn van 100% zijde gemaakt en zijn van rekbare stof. Door de aminozuren heeft zijde een helende werking op de huid. Silk Solutions Zijden handschoenen hebben een comfortabele voering en houden de handen warm, droog en gehydrateerd. Hierdoor zijn ze erg handig om te dragen onder ski handschoenen, motorhandschoenen of werkhandschoenen.

Online en veilig Silk Solutions zijden handschoen bestellen

Voor een goede nachtrust bestel vandaag nog de zijde handschoen van Silk Solutions bij Johnbeerens.com. De producten zijn alle van 100% zijde. Heeft u vragen of wilt u advies over de producten of over het merk Silk Solutions dan kan u contact opnemen via ons mailadres [email protected] of telefonisch via +31 (0)13 530 20 10. Wij helpen u graag verder!

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje